Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

ZABITA’DAN TÜKETİCİ HAKLARI SEMPOZYUMU

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ile Zabıta Teşkilatı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, “Yerel Yönetimlerde Tüketici Haklarının Yeri” sempozyumu düzenlenecek.

06 Mart 2017 Pazartesi 16:44
ZABITA’DAN TÜKETİCİ HAKLARI SEMPOZYUMU

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI İLE ZABITA TEŞKİLATI YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ TARAFINDAN, “YEREL YÖNETİMLERDE TÜKETİCİ HAKLARININ YERİ” KONULU SEMPOZYUM DÜZENLENECEK
-ZABITA DAİRE BAŞKANI KARABUDAK, YARIN (7 MART) YAPILACAK SEMPOZYUM ÖNCESİ KONUKLARIYLA BULUŞTU

tuketici_haklari_1.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ile Zabıta Teşkilatı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, “Yerel Yönetimlerde Tüketici Haklarının Yeri” sempozyumu düzenlenecek.
Zabıta Dairesi Başkanı Abdurrahman Karabudak, yarın (7 Mart Salı) Demonti Otel’de gerçekleştirilecek sempozyum öncesi konuklarıyla bir araya geldi. Tanışma yemeğine, İstanbul, Ordu, Konya, Edirne, Eskişehir zabıta amirleri ile Ankara Büyükşehir Belediyesi zabıta amirleri ve tüketici dernekleri temsilcileri katıldı.
Yemekte bir konuşma yapan Karabudak, zabıta teşkilatlarının, ceza yazan kurumlar olarak değerlendirmesinin yanlış olduğunu, teşkilatın, yapılması gerekenleri anlatan ve yön veren bir kuruluş haline geldiğini belirtti. Karabudak, gerçekleştirilecek sempozyumun, bu görüşün vatandaşlara anlatılmasında büyük yararı olacağına inandığını söyledi.
Demonti Otel’de yarın saat 09.30’da başlayacak sempozyumun açılış konuşmasını, Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı yapacak. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürü Ramazan Ersoy da Bakanlığın çalışmaları konusunda bilgi verecek. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Daire Başkanı Yakup Güzel ise 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunu anlatacak ve genel bilgiler verecek.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tanıtım videosunun ardından, TÜKO-BİR Yönetim Kurulu Başkanı Prof Dr. Hamil Nazik Tüketici Kanunu, Kadir Temel, Sinan Kalender ve Abdurrahman Karabudak da Ordu, İstanbul ve Ankara’daki tüketici hakları uygulamaları konusunda örnekler sunacak.

ZABITA’DAN TÜKETİCİ HAKLARI SEMPOZYUMU
ZABITA’DAN TÜKETİCİ HAKLARI SEMPOZYUMU
ZABITA’DAN TÜKETİCİ HAKLARI SEMPOZYUMU