ANKARA HALKI ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLERE EĞİTİM DESTEĞİ VERİYOR

10 Temmuz 2023 Pazartesi 11:34

Göreve geldiğimizden beri birlik ve beraberlik ruhuyla tüm imkânlarımızı seferber ederek öğrenci dostu bir Başkent olma yolunda Ankara’yı yönettik. Hedeflediğimiz projelerde çocuklarımızın ve gençlerimizin görüşlerini önemsedik. En büyük projemiz; nesillerce süren yoksulluğu çocuklarımız için makus bir gelecek olmaktan çıkarıp, onların gelişimlerini ve eğitimlerini tamamlayarak aydınlık bir geleceğe sahip olmalarıdır. Bu düşüncelerle öğrencilerimizin daha rahat bir eğitim hayatı yaşamaları için her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Bu amaç doğrultusunda Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) arasında hayata geçirilen “Okutan Ankara” projesi ile Ankara’da ikamet edip üniversite okuyan, başarılı ancak maddi durumu iyi olmayan öğrencilere burs verilecektir. Gençlerimize destek olmak adına Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak burs vermek isteyen tüm gönüllüleri bağış yapmaya davet ediyoruz.

"BAĞIŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ"