09 Mart 2017 Perşembe 08:03
YAŞLILARA HİZMET MERKEZİNDEN "DÜNYA KADINLAR GÜNÜ" PROGRAMI

8mart.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi Yaşlılara Hizmet Merkezi, yaşlı vatandaşlarımızı ev ortamında desteklerken yaşlılarımızın toplumdan soyutlanmadan huzurlu bir yaşam sürmelerini sağlamak için çalışmalarına devam ediyor.

Üyelerin günlük yaşamlarını kolaylaştırırken yalnız olmadıklarını onlara hissettirmek yaşlılarımızın güzel bir yaşam sürmelerini sağlamak amacını taşıyan Yaşlılara Hizmet Merkezi, bu amaç doğrultusunda faaliyetlerine devam ediyor.  Merkez, kadınlar için özel bir gün olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü de unutmadı.

Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında kadın üyeleri için İncek’te bir kahvaltı düzenleyen Yaşlılara Hizmet Merkezi, hanım üyelerinin bu anlamlı günü birlikte geçirmelerini sağladı. Üyeler, birbirleri ile kaynaşarak keyifli bir sohbet eşliğinde güzel ve özel bir gün geçirdiler. Program sonunda, programa katılan üyeler, başta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek olmak üzere, organizasyonda emeği geçen tüm yetkililere teşekkürlerini ilettiler.