Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Ünlü Manken Kroes, Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi’nde…

-“SHOPPING FEST”İN TANITIM YÜZÜ DOUTZEN KROES, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOKAKTA ÇALIŞAN ÇOCUKLAR MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ -ÜNLÜ MANKEN KROES’U MERKEZ’DE SEĞMEN KIYAFETLİ ÇOCUKLAR KARŞILADI -ÇOCUKLARIN SICAK KARŞILAMASINA ÇOK TEŞEKKÜR EDEN DOUTZEN KROES: “SAMİMİYETİNİZDEN ÇOK ETKİLENDİM. BU GÜZEL VE SICAK YÜZLERİNİZİ ASLA UNUTMAYACAĞIM”

10 Haziran 2012 Pazar 12:32
Ünlü Manken Kroes, Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi’nde…

Shoppıng Fest’in tanıtım yüzü ünlü manken Doutzen Kroes, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Sokakta Çalışan Çocuklar  Merkezi’ni ziyaret etti.
Hollandalı ünlü manken Kroes’u, Merkez’de seğmen kıyafetli çocuklar çiçek ve çikolatalarla karşıladılar. Çocukların sıcak karşılamasına çok teşekkür eden Doutzen Kroes, “Samimiyetinizden çok etkilendim. Bu güzel ve sıcak yüzlerinizi asla unutmayacağım” dedi.

kroes_sccm_400_10062012.jpg

Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi Müdürü Aziz Kaya, manken Kroes’u üye çocuklarla tanıştırarak Merkez’in işleyişi ve çocukların yaptıkları faaliyetler hakkında çeşitli bilgiler verdi. Merkezin asıl amacının sokakta çalışan çocukların aileleri ile ilgili sorunlarını çözmek, okula gitmeyenleri eğitime yönlendirmek, okula gidiyorlarsa eğitimlerine yardımcı olmak, okul ile ilgili sorunlarını çözmek olduğunu anlattı.

-“SEN FESTİVAL GÜZELİSİN”
Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci’nin de kısa bir süre uğradığı ziyarette, Kroes’a çocuklar büyük ilgi gösterdi.
Ünlü mankeni tanıyıp tanımadıkları sorulan merkez üyesi Umut Deniz’in, “Sen Festival Güzelisin” cevabı konuk manken ve yanındakiler gülümsemesine neden olurken, çocukların gerçek sarımsaklardan yaptığı süslere bayılan Kroes’a, Merkez’e 7 yıldır üye olan Mücahit Türkcan da ünlü mankenin  kara kalem portresini çizerek hediye etti.

- KROES: “MERKEZ, İÇERİĞİ VE ÇOCUKLARI KAZANMA BOYUTUYLA ÇOK BAŞARILI”
Davul ve darbuka çalan çocukları ilgiyle dinleyen, Apolene ve Janga adlı oyunları çocuklardan öğrenerek onlarla oynayan Doutzen Kroes, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi’ni içerik ve çocukları kazanma boyutuyla çok başarılı bulduğunu belirtti.
Konuk manken, merkezden ayrılmadan önce çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafları çektirdi.