SOKAKTA ÇALIŞAN ÇOCUKLAR MERKEZİ’NDE YENİ EĞİTİM YILI HEYECANI

Ankara Sokaklarında Çalışan Çocuklar Merkezi üyeleri, yeni eğitim ve öğretim yılının başlangıcını düzenledikleri parti ile kutladılar.

28 Eylül 2012 Cuma 14:44
SOKAKTA ÇALIŞAN ÇOCUKLAR MERKEZİ’NDE YENİ EĞİTİM YILI HEYECANI

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOKAKTA ÇALIŞAN ÇOCUKLAR MERKEZİ’NİN ÜYELERİ “OKULA MERHABA” PARTİSİ İLE YENİ egitim_heyecani_400_28092012.jpgEĞİTİM ÖĞRETİM YILINA BAŞLADILAR

Büyükşehir Belediyesi, eğitime sunduğu dört dörtlük katkı ile Başkentli çocukların yanında olmayı bu yıl da sürdürüyor. Aile yaşam merkezleri, gençlik merkezleri ve çocuk kulüpleriyle güvenli bir çatı altında buluşma adresi haline gelen merkezlerden Ankara Sokaklarında Çalışan Çocuklar Merkezi ise örnek çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Sıhhiye’deki çok katlı otoparkta bulunan Ankara Sokaklarında Çalışan Çocuklar Merkezi, 2012-2013 Eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte İlköğretim Haftası kapsamında da “Okula Merhaba” şenliği düzenlendi.
Merkezin sinema salonunda gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar simit yeme, sandalye kapmaca, pinpon topu taşıma, bisküvi yeme ve şarkı yarışmalarıyla doyasıya eğlendiler. Ayrıca müzik sınıfının mini konseriyle kulakların pası silindi. Çocuklara daha sonra yemek salonunda yaş pasta ve meyve suyu ikram edildi.
“Okula Merhaba Şenliği” ile moral ve motivasyonları yükselen üye çocuklar, mutlu bir şekilde yeni eğitim öğretim dönemine adım attılar.