Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

PURSAKLAR’DA BUDOKAİ DO SEVİNCİ

Büyükşehir Belediyesi Pursaklar Aile Yaşam Merkezi Budokai Do Cumhuriyet kupasını gururla kaldırdı

30 Ekim 2012 Salı 08:33
PURSAKLAR’DA BUDOKAİ DO SEVİNCİ

DSC_0137_thumb.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi Pursaklar Aile Yaşam Merkezi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu Budokai do Cumhuriyet Kupası Turnuvasında şampiyonluğu yine kimseye kaptırmadı.

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki aile yaşam merkezleri minik üyelerinin sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için her türlü katkıyı sunuyor. Tenisten güreşe, futboldan basketbola kadar pek çok branşta eğitimler veren, kurslar düzenleyen, yetenekli gençleri destekleyen aile yaşam merkezleri üyelerini farklı spor dalları ile de tanıştırıyor.

Sportif alanlarda pek çok başarıya imza atan Pursaklar Aile Yaşam Merkezi de evrensel karma dövüş sanatı olarak tabir edilen budokai do branşındaki başarısını kupa ile tescil etti.

Bu branştaki 3 yıllık çalışmalarının neticesini başarılı sonuçlar ile alan Pursaklar Aile Yaşam Merkezi takımı, Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlenmiş olduğu Budokai Do Cumhuriyet Kupası Turnuvasında şampiyonluk kupasını gururla kaldırdı.

Çeşitli illerden katılımın olduğu turnuvada birbirinden çekişmeli müsabakalar yaşandı.  Bunu neticesinde 13 altın, 10 gümüş 10 tanede bronz madalya alan Pursaklar Aile Yaşam Merkezi üyeleri hem velilerine hem de eğitmenlerine büyük sevinç yaşatırken, evlerine coşkuyla döndüler.

PURSAKLAR’DA BUDOKAİ DO SEVİNCİ
PURSAKLAR’DA BUDOKAİ DO SEVİNCİ
PURSAKLAR’DA BUDOKAİ DO SEVİNCİ