29 Nisan 2017 Cumartesi 12:23
MİNİKLERDEN SATRANÇ TURNUVASI

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KUŞCAĞIZ AİLE YAŞAM MERKEZİ’NDE, 650 ÖĞRENCİNİN KATILDIĞI SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENDİ

satranc_turnuva_3.jpgBüyükşehir Belediyesi Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi’nde düzenlenen birbirinden farklı etkinlikler kapsamında, bu kez de minik satranç ustaları bir araya geldi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Satranç Federasyonu ortaklığında gerçekleştirilen Satranç Turnuvası'na, 650 satranç oyuncusu katıldı.
Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi’nde 3 gün süren turnuvada minikler, satranç oyunundaki yeteneklerini sergilediler. Turnuva süresince, büyük bir sabır ve dikkatle yarışan minik oyuncular, Büyükşehir Belediyesi tarafından da ödüllendirildi.
Gelecekte katılacakları yarışmaların ön provası niteliğindeki turnuvada minik oyuncular bir yandan moral depolarken, bir yandan da usta oyunculara taş çıkaracak stratejiler üreterek birbirleriyle yarıştılar.