Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

MİNİBÜSÇÜLER ESNAFINDAN BÜYÜKŞEHİR ZABITASI'NA PLAKET

Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası tarafından, Ankara Büyükşehir Zabıta Daire Başkanlığı’na, minibüs şoförlerine verilen eğitim seminerine desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

18 Haziran 2013 Salı 00:00
MİNİBÜSÇÜLER ESNAFINDAN BÜYÜKŞEHİR ZABITASI'NA PLAKET

MİNİBÜS ŞOFÖRLERİNE VERİLEN EĞİTİM SEMİNERİNE DESTEKLERİNDEN DOLAYI ANKARA MİNİBÜSÇÜLER ESNAF ODASI TARAFINDAN BÜYÜKŞEHİR ZABITASINA TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ

Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası tarafından, Ankara Büyükşehir Zabıta Daire Başkanlığı’na, minibüs şoförlerine verilen eğitim plaket_KUB_5899.JPGseminerine desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası’nca düzenlenen ve yaklaşık 2,5 ay süren seminerde minibüs şoförlerine Büyükşehir Zabıta Daire Başkanlığı tarafından Minibüs Yönetmeliği ve Kabahatler Talimatnamesi hakkında bilgiler verildi.

Seminere dönemler halinde Başkent’te 28 durakta görev yapan 5 bin 500 araç sahibi ve şoför katılırken, oda tarafından da Büyükşehir Zabıtası’na katkılarından dolayı plaket verilmesi kararlaştırılmıştı. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mehmet Ercan’a plaketini törenle Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Hacıbekir Gani verdi.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mehmet Ercan, minibüsçü esnafının zor şartlar altında görev yaptıklarının bilincinde olduklarını belirterek, “Biz minibüsçüler esnafının ne şartlar altında çalıştığına, ne sıkıntılar yaşadığına birebir tanık olan ve bilen arkadaşlarınızdan biriyim. Ama doğal olarak minibüsçü esnafının şoför arkadaşların kusuru yok mu? Sizlerin, çoğunuzun tasvip etmediği hareketler oluyor. Bizler de bunları asgariye indirmek için her zaman sizin yanınızda oluyoruz, olacağız” dedi.

Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Hacıbekir Gani de“Bizleri en çok sevindiren olay vatandaştan gelen şikayetlerin yüzde 70 oranında aşağı düşmesi. Minibüsçü esnafının çıtasını yükselttik, yükseltmeye de devam edeceğiz” dedi.

MİNİBÜSÇÜLER ESNAFINDAN BÜYÜKŞEHİR ZABITASI'NA PLAKET
MİNİBÜSÇÜLER ESNAFINDAN BÜYÜKŞEHİR ZABITASI'NA PLAKET
MİNİBÜSÇÜLER ESNAFINDAN BÜYÜKŞEHİR ZABITASI'NA PLAKET