MAMAK KUSUNLAR'DAKİ KONUTLAR İÇİN KURA GÜNÜ

14 Kasım 2013 Perşembe 10:20
MAMAK KUSUNLAR'DAKİ KONUTLAR İÇİN KURA GÜNÜ

-MAMAK KUSUNLAR’DA YAPILAN KONUTLARDAN 223’ÜNÜN DAHA KURASI BUGÜN (14 KASIM-PERŞEMBE) DÜZENLENECEK TÖRENLE ÇEKİLECEK

mamak_kusunlar_ckls.jpgKentsel dönüşüm projeleri kapsamında bulunan ancak belgesi olmadığı için hak sahibi olmayan gecekondu sahibi vatandaşlar için yapılan konutların teslimi devam ediyor.
Büyükşehir Belediyesi tarafından Başkent’in farklı bölgelerinde gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projeleri’nde belgesi olmayan vatandaşlar için üretilen 1374 konuttan ilk aşamada teslim edilen 839 konutun ardından, sözleşme imzalayan 223 vatandaşın konutu daha bugün (14 Kasım- Perşembe) saat 14.00’da Mamak’ta Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde (Saimekadın Tren Yolu Köprüsü karşısı) düzenlenecek kura töreninin ardından sahiplerine teslim edilecek.