Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

KENT KONSEYİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

Ankara Kent Konseyi Başkanı Seyfi Saltoğlu, “Kamu kurum temsilcileri ve sivil toplum örgütleriyle birlikte koordinasyon içinde çalışarak, Ankara’nın gelişimine katkıda bulunacağız” dedi. Ankara Kent Konseyi’nin geçen hafta yapılan Genel Kurulu Toplantısı’nda belirlenen yeni Yönetimi Kurulu, ilk toplantısını gerçekleştirdi.

10 Haziran 2016 Cuma 14:52
KENT KONSEYİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

-ANKARA KENT KONSEYİ GENEL KURULU’NDA BELİRLENEN YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
-KENT KONSEYİ BAŞKANI SALTOĞLU: “SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİYLE KOORDİNASYON İÇİNDE ÇALIŞARAK,
ANKARA’NIN GELİŞİMİNE KATKIDA BULUNACAĞIZ”

kent.jpgAnkara Kent Konseyi Başkanı Seyfi Saltoğlu, “Kamu kurum temsilcileri ve sivil toplum örgütleriyle birlikte koordinasyon içinde çalışarak, Ankara’nın gelişimine katkıda bulunacağız” dedi.
Ankara Kent Konseyi’nin geçen hafta yapılan Genel Kurulu Toplantısı’nda belirlenen yeni Yönetimi Kurulu, ilk toplantısını gerçekleştirdi.
Kent Konseyi’nin Kızılay’daki Merkezi’nde, Saltoğlu başkanlığında yapılan toplantıda, Başkent’in geleceğinde Kent Konseyi’nin sağlayacağı katkılar ve yeni projeler ele alındı.
Toplantıda konuşan ve Ankara’nın geleceğinde yapılacak çalışmalar ve önerilerle Kent Konseyi’nin de imzası olması gerektiğini vurgulayan Başkan Saltoğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın omuzlarındaki yükü hafifletmek için çalışacağız. Koordinasyon içerisinde Ankara’mızın gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz” dedi.
Kent Konseyi’nin yenilenen yönetiminde görev alan 23 kurul üyesinin içinde 9 Ankara il müdürünün de yer aldığını belirten Başkan Saltoğlu, “Kent Konseyimizin faaliyetlerini daha randımanlı yürütmek amacıyla Başkentimizin il müdürlerini de Kent Konseyi çatısı altında topladık. Yeni dönemin, Ankara’ya ve Ankaralılara hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.

KENT KONSEYİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI
KENT KONSEYİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI
KENT KONSEYİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI