Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

KENT KONSEYİ OLAĞAN KONGRESİ YAPILACAK

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, yarın (13 Haziran -Cuma) toplanıyor. Kent Konseyi 9. Olağan Genel Kurul Kongresi’nde, yürütme kurulu ve başkanlık seçimleri yapılacak.

12 Haziran 2014 Perşembe 11:25
KENT KONSEYİ  OLAĞAN KONGRESİ YAPILACAK

 -ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENT KONSEYİ  OLAĞAN KONGRESİ YARIN (13 HAZİRAN) YAPILACAK

kent_konseyi.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, yarın (13 Haziran -Cuma) toplanıyor. Kent Konseyi 9. Olağan Genel Kurul Kongresi’nde, yürütme kurulu ve başkanlık seçimleri yapılacak.
Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, kentin kültürel ve tarihi mirasına sahip çıkmak kent vizyonunu genişletmek ve daha birçok alanda yapılan çalışmaların hız kazanmasını sağlamak amacıyla 9. Olağan Genel Kurul kongresi için tüm hazırlıklarını tamamladı.
Kent Konseyi’nin yerel seçimler sonrası ilk Genel Kurul Kongresi, yenilenen yüzüyle Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda yarın (13 Haziran Cuma) gerçekleştirilecek.
Kongrede, yürütme kurulu ve başkanlık seçimleri yapılacak.
Kent gündemine ilişkin dilek ve önerilerin de görüşüleceği toplantıda alınacak pek çok karar, Büyükşehir Belediye Meclisi’ne tavsiye olarak sunulacak.
En geniş katılımlı yerel platform olan Kent Konseyi’nin Genel Kurul Kongresi’ne, Ankara Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi temsilcisinin yanı sıra; Ankara Valisi tarafından belirlenen kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütü temsilcileri katılıyor.