Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

KEÇİÖRENLİ GENÇLER COŞTU

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Hemşehri Geceleri kapsamında bu kez Keçiörenli gençler unutulmaz bir gece yaşadı.

19 Şubat 2014 Çarşamba 11:43
KEÇİÖRENLİ GENÇLER COŞTU

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN HEMŞEHRİ GECELERİ BU KEZ KEÇİÖRENLİ GENÇLERİ COŞTURDU
-ANKARALI COŞKUN VE ALİ YAPRAK’IN SESLENDİRDİĞİ TÜRKÜLERLE BAŞKENTLİLER UNUTULMAZ BİR GECE YAŞADI

koren_costu.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Hemşehri Geceleri kapsamında bu kez Keçiörenli gençler unutulmaz bir gece yaşadı.
Büyükşehir Belediyesi tarafından değişik ilçe ve mahallelerde düzenlenen Hemşehri Gecesi Keçiören İlçesi’nde Ceft Kafe’de yapıldı. Geceye katılan Keçiörenli gençler, Ankaralı Coşkun ve Ali Yaprak’ın seslendirdiği türkülerde gönüllerince oynayıp keyifli anlar yaşadı.

-KEÇİÖREN’DE UNUTULMAZ EĞLENCE-

Hemşehri Gecesi’ne katılmak için kafeye gelen Keçiörenliler kadın, erkek, genç, çocuk eğlencenin keyfine vardı.
Gecede sahneye ilk çıkan Ali Yaprak, “Yalan Dünya” isimli türküyü seslendirirken büyük alkış aldı. Sanatçı Ali Yaprak, son günlerin popüler parçası “Dım Dım Yar”ın yanı sıra “Dilara”, “Oy Farfara”, “Fidayda” gibi hareketli türküleri de seslendirerek özellikle gençleri coşturdu. Keçiörenli gençler sahneyi doldurarak hareketli türküler eşliğinde oynarken, geceye katılan diğer izleyiciler alkışlarla türkülere eşlik ettiler. Ali Yaprak ise böyle bir gece düzenlediği için Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e teşekkür etti.
Daha sonra sahne alan Ankaralı Coşkun ise okuduğu “Ankaranın Bağları” türküsü ile coşkuyu zirveye çıkardı. Ankaralı Coşkun, bu güzel organizasyon için Başkan Gökçek’e teşekkür etti.

KEÇİÖRENLİ GENÇLER COŞTU
KEÇİÖRENLİ GENÇLER COŞTU
KEÇİÖRENLİ GENÇLER COŞTU
KEÇİÖRENLİ GENÇLER COŞTU