09 Mayıs 2017 Salı 10:33
HANIM LOKALLERİNİN ANNELER GÜNÜ PROGRAMI

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HANIM LOKALİ ÜYELERİ DÜZENLEDİKLERİ EĞLENCE PROGRAMINDA HEM ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI HEM DE BAHARIN ÇOŞKUSUNU DOYASIYA YAŞADI

hanim_lokalleri_12.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi Hanım Lokalleri üyeleri, düzenledikleri eğlence programında hem Anneler Günü’nü kutladı hem de baharın coşkusunu doyasıya yaşadı.
Gençlik Parkı Tiyatro Salonu’nda gerçekleşen eğlence programında Hanım Lokalleri üyelerinin koro ve solo olarak seslendirdikleri şarkı ve türküler ile dans topluluklarının gösterileri, salonu dolduran arkadaşlarından büyük alkış aldı.
Saz topluluğunun sevilen eserlerden “Nazende Sevgilim” şarkısını enstrümantal olarak seslendirmesiyle başlayan konser, daha sonra “Vardar Ovası”, “Ada Sahillerinde Bekliyorum ” gibi sevilen şarkılarla devam etti. Sanatçıların sunduğu parçalara katılımcıların hep bir ağızdan eşlik etmesiyle salonda büyük bir koro oluştu.
Programda daha sonra Hanımlar Lokalleri üyelerinin oluşturduğu Tasavvuf Müziği Korosu sahne aldı. “Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın” adlı çok sevilen eseri seslendirerek programına başlayan Tasavvuf Müziği Korosu’nun okuduğu parçalar salonda manevi duyguların yükseldiği bir atmosferin oluşmasına neden olurken, Türk Sanat Müziği Korosu’nun sunduğu “Şimdi Uzaklardasın”, “Sen Güzel Bir Kelebek”, “Gözlerin Bir İçim Su”, “Menekşe Kokulu Yarim” ve “Kara Gözlüm” şarkılarıyla neşeli bir ortama dönüştü. Üyelerin, Latin Müziği eşliğinde sunduğu dans gösterileri de büyük ilgiyle izlendi.
Program, Nostalji Pop Grubu’nun koro ve solo seslendirdiği muhteşem şarkılarla sona erdi.
Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürü Çiğdem Özdemir, programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlere birer demet çiçek armağan etti.