Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Eryaman Aile Yaşam Merkezi Büyük Şölende Coştu…

- BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN EN BÜYÜK SOSYAL YAŞAM ALANLARINDAN ERYAMAN AİLE YAŞAM MERKEZİ’NDE ÇOCUKLAR İÇİN BAYRAM HAVASI ESTİ

26 Nisan 2012 Perşembe 17:05
Eryaman Aile Yaşam Merkezi Büyük Şölende Coştu…

Büyükşehir Belediyesi Eryaman Aile Yaşam Merkezi’nin düzenlediği büyük şölen büyük ilgi gördü. Çocukların mutlu, keyifli, eğlenceli bir gün yaşaması için dört dörtlük planlanan program renkli görüntülere sahne oldu.

eryaman_400_2_26042012.jpg

Başkentlilerin buluşma adresi haline gelen Aile Yaşam Merkezleri, 7’den 70’e, kadın, erkek, çocuk binlerce üyesine hem keyifli ve kaliteli zaman geçirme imkanı sunuyor hem de düzenlediği geniş katılımlı etkinlikleriyle özel günleri, bayramları bir arada kutlama imkanı sunuyor.
Etkinlikleriyle büyük beğeni ve takdir toplayan Eryaman Aile Yaşam Merkezi de çocuklara bayram coşkusu yaşatmak için 23 Nisan Ulusal Egemenlik Haftası’nda büyük bir şölen düzenledi. Üyelerin ve bölgedeki okulların yoğun ilgi gösterdiği, çocukların hünerlerini sergilediği, velilerin heyecan ve gururla izlediği şölende herkes çok eğlendi.
Aile Yaşam Merkezi faaliyet sınıfının sevimli öğrencilerinin Şirinler ve Uğur Böcekleri gösterisi ile başlayan şölen Nimet Bahri Kutluözen İlköğretim Okulu’nun potpuri gösterisi ile devam etti.
Opt. Yıldız Yalçınlar İlköğretim öğrencilerinin step ve Van yöresi Halk Oyunları gösterisi büyük alkış alırken 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için düzenlenen şiir yarışması sonucu da şölende açıklandı.
Yarışmayı kazanarak birincilik ödülünü Eryaman Aile Yaşam Merkezi Çocuk Kulübü İdarecisi Yakup Ulusoy’dan alan Melike Güleçyüz şiirini katılımcılarla paylaştı.
Aile Yaşam Merkezi Çocuk Kulübü üyeleri, okullar ve veliler tarafından büyük ilgi gören program sonunda tüm katılımcılar, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne de düzenlediği program için teşekkür ettiler.