Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Engelliler Gönüllerince Eğlendi…

14 Mayıs 2012 Pazartesi 15:29
Engelliler Gönüllerince Eğlendi…

Ankara Büyükşehir Belediyesi “Engelliler Haftası” nedeniyle düzenlediği etkinlik programı çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi Eryaman Aile Yaşam Merkezi engelliler Lokali üyeleri,  Eryaman Aile Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen eğlencede gönüllerince eğlendiler. 
Eğlence programı Eryaman Aile Yaşam Merkezi üyelerinin oluşturduğu Türk Halk Müziği sazlarının eşliğinde engelliler Lokali üyesi Levent Metin’in güçlü sesiyle seslendirdiği duygu yüklü türküler ile başladı. Daha sonra sanatçının söylediği neşeli türkülere salondakilerin eşlik etmesi ve piste çıkarak oynaması ile coşku doruğa ulaştı.
Konserin ardından merkez üyelerini step gösterisiyle oluşan hareketlilik, Engelliler Lokali üyesi Aytaç aydoğdu’nun okuduğu hüzünlü şiirin etkisiyle durağanlaştı. 
Daha sonra “Komedi Dans Grubu”nun güzel gösterisi, grubun gösteri sonunda açtığı “Sevgi Engel Tanımaz” pankartıyla mesajlarını ulaştırması güne farklı bir anlam kattı. 
Büyük bir coşku içerisinde devam eden eğlence programının finalinde, üyelerinden oluşan  rock grubunun gösterdiği  performans izleyicileri coşturdu.