ENGELLİ ÜYELERİN HAYVANAT BAHÇESİ KEYFİ

Büyükşehir Belediyesi Çubuk Aile Yaşam Merkezi, engelli üyelerine hayvanat bahçesini gezdirdi Üyeler ilk kez ziyaret ettikleri Hayvanat Bahçesi’nde pek çok hayvanı yakından tanıma şansı buldular

02 Kasım 2012 Cuma 14:12
ENGELLİ ÜYELERİN HAYVANAT BAHÇESİ KEYFİ

DSCF9163_thumb.JPGAnkara Büyükşehir Belediyesi Çubuk Aile Yaşam Merkezi’nin engelli üyeleri, ilk kez ziyaret ettikleri Hayvanat Bahçesi’nde pek çok hayvanı yakından tanıma şansı buldular.

Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal ve kültürel buluşma adresleri Aile Yaşam Merkezleri, çeşit çeşit etkinlikle üyelerinin kaliteli zaman geçirmeleri için çalışmalarını dört dörtlük sürdürüyor.

Başkentin çevre ilçelerine de metropol yaşamının sosyal olanaklarını taşıyan Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Çubuk Aile Yaşam Merkezi de üyelerine pek çok imkan sunuyor.

Çubuk Aile Yaşam Merkezi, sosyal etkinlikleri kapsamında Çubuk Eğitim Uygulama Okulu öğrencisi de olan engelli üyeleri için Atatürk Orman Çiftliği Hayvanat Bahçesi’ne gezi düzenledi.

Geziye aileleri ile katılan üyeler, çoğunu ancak televizyonda ya da kitaplarda görebildikleri hayvanları yakından tanıma fırsatı buldular. Hayvanat bahçesini büyük bir dikkat ve ilgi ile gezen üyelerin mutluluğu gözlerinden okundu.

Gezi sonunda çocukları ile farklı bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşayan aileler, engellilere verdiği önemi yaptığı projeler, düzenlediği faaliyetlerle her fırsatta gösteren Çubuk Aile Yaşam Merkezi üyelerine ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini sundular.