Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

ELMADAĞLI GENÇLER KEMAN İLE TANIŞTI…

Büyükşehir Belediyesi Elmadağ Aile Yaşam Merkezi’nin Genç Üyeleri, Müzik Yeteneklerini Keman Dersleri İle Pekiştiriyor

16 Kasım 2012 Cuma 21:14
ELMADAĞLI GENÇLER KEMAN İLE TANIŞTI…

   Ankara Büyükşehir Belediyesi Elmadağ Aile Yaşam Merkezi üyeleri, pahalı bir uğraş olarak bilinen keman dersini üyelerine ücretsiz olarak veriyor. Merkez Müdürü Tümer Daşdandır tarafından verilen derslerle lise öğrencileri, konservatuar hedefine ulaşmak için ilk adımı atıyor.

   Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal yaşam alanları A’dan Z’ye pek çok konuda üyelerine ücretsiz hizmet vererek, uzaklardaki imkanları yakına getiriyor. Sosyal ve kültürel çalışmaları, kent merkeziyle eşit orantılı olarak çevre ilçelere de yayan Büyükşehir Belediyesi, Elmadağ’a yakın bir geçmişte kurduğu Aile Yaşam Merkezi ile de takdir toplayan etkinlikler sürdürüyor.

   Çalışmalarıyla kısa sürede Elmadağlıların buluşma adresi haline gelen Aile Yaşam Merkezi’nde açılan kurslar arasında ise “keman” dersleri dikkat çekiyor. Pahalı bir ilgi alanı olarak bilinen keman derslerini üyelerine ücretsiz olarak veren Merkez Müdürü Tümer Daşdandır, öğrencileriyle birebir ilgileniyor.

   Konservatuarı kendilerine hedef olarak seçen keman kursiyerleri, hem boş vakitlerini anlamlı bir uğraş ile değerlendiriyor hem de yeni hedeflerle ufuklarını genişletiyorlar.

keman_770.jpg