08 Mart 2014 Cumartesi 10:35
ÇANKIRILILAR SANATÇI TURGAY BAŞYAYLA İLE COŞTU

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN ATATÜRK SPOR SALONU’NDA DÜZENLEDİĞİ HEMŞEHRİ GECESİ’NE KATILAN BAŞKAN GÖKÇEK:
“ÇANKIRILILAR HER ZAMAN BİZE VEFA GÖSTERDİ. BİZ DE ELİMİZDEN GELEN HİZMETLERİ ONLARA YAPMAYA ÇALIŞTIK VE ÇALIŞIYORUZ”

cankiri_gece.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği hemşehri buluşmaları devam ediyor. Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen “Hemşehri Gecesi”nde Çankırılılar, ünlü Oyuncu ve Halk Müziği Sanatçısı Turgay Başyayla ile eğlendi. Aynı zamanda Çankırılı olan Turgay Başyayla, salonu dolduran hemşehrileri ile hasret giderdi.

-BAŞKAN GÖKÇEK’TEN “ÇANKIRI EVİ” MÜJDESİ
Geceye katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yaptığı kısa konuşmada, “Çankırılılar her zaman bize vefa gösterdi. Biz de elimizden gelen hizmetleri onlara yapmaya çalıştık ve çalışıyoruz” dedi.
Başkan Gökçek, Çankırılılara daha önce müjdesini verdiği Altınpark’ın Doğu Kapısı’nda yer alacak “Çankırı Evi” ile ilgili çalışmaların da başladığı söyledi.

-“BAŞKAN GÖKÇEK’E DUA EDECEĞİZ”
Gecede Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Adem Can ile birlikte çok sayıda Çankırı dernek başkanı da hazır bulundu.
Başkan Can yaptı konuşmada, “Çankırılılar olarak Melih Gökçek Başkanımıza şükranlarımızı arz ediyoruz. Altınpark’ta iki katlı Çankırı Evi’ni bizlere hediye etti, temelini attık, direkleri dikildi. Bundan dolayı da sevgili Başkanıma büyük bir alkışın yetmeyeceğini düşünüyorum. Melih Başkan ve ekibine şükranlarımı arz ediyorum, her zaman dua edeceğiz” diye konuştu.
Başkan Gökçek, sanatçı Turgay Başyayla’ya çiçek verirken, gecede büyük ilgi gören Başkan Gökçek’e de Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Adem Can çiçek takdim etti.