BÜYÜKŞEHİR'DEN YAŞLILAR HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 18 -24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle "Yaşlılık Yarınımızdır" sloganıyla çeşitli etkinlikler düzenledi.

17 Mart 2017 Cuma 12:25
BÜYÜKŞEHİR'DEN YAŞLILAR HAFTASI ETKİNLİKLERİ

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 18 -24 MART YAŞLILAR HAFTASI NEDENİYLE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLEDİ

Yaşlıların toplumsal yaşamda daha aktif rol alması ve sosyal hayattan soyutlanmalarına engel olmak amacıyla pek çok imkan sağlayan Büyükşehir Belediyesi'nin hafta boyunca sürecek etkinlikleri, yarın (17 Mart Cuma) Kocatepe Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek Müzik eğlence programıyla başlayacak. Programda,  Akçay-Akçakoca-Kesikköprü kampları için çekiliş yapılacak ve sürpriz hediyeler dağıtılacak,

20 Mart Pazartesi sabahı Anıtkabir'i ziyaret edecek olan yaşlılar, öğleden sonra da Kızılay Metro Salonu’nda, yaşlıların yaptığı eserlerden oluşan resim sergisinin açılışına katılacak.

Yaşlılara Hizmet Merkezi tarafından, 21 Mart Salı günü de demans hastası yaşlılara hatıra kutusu oluşturmak amacıyla "Saklı Hatıralar Projesi" hayata geçirilecek.

22 Mart Çarşamba günü Konya Gezisi’ne katılacak olan yaşlılar, Etkinliğin son günü 23 Mart Perşembe ise Gölbaşı’nda kahvaltı yapıp tekne turuna çıkacak.