29 Nisan 2017 Cumartesi 11:04

-KÖPRÜ ALTINDAKİ ALANDA MONTAJI YAPILAN HAVUZDA ATLAR, SİSLER ARASINDAN KOŞACAK

akkopru_4.jpgBüyükşehir Belediyesi, kente estetik kazandıracak görsel zenginliklere bir yenisini daha ekliyor. Akköprü kavşağında, araçları, artık sisler içinden koşan at heykelleri karşılayacak.
Başkent’in boş ve atıl alanlarına çok sayıda havuz ve değişik figürler kent mobilyalarıyla görsel zenginlik kazandıran Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı'nın, Akköprü’de köprü altındaki boş alana yaptığı “atlı havuz”un montaj çalışmaları sürüyor. Ankara’da ilk kez yapılan havuz, henüz tamamlanmadan vatandaşların ilgisini çekiyor.