03 Kasım 2017 Cuma 12:21
BÜYÜKŞEHİR'DEN 15 TEMMUZ ŞEHİDİNE VEFA

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 15 TEMMUZ’DA FETÖ’NÜN HAİN DARBE GİRİŞİMİ SIRASINDA AKINCI ÜSSÜ’NDE ŞEHİT OLAN AHİ MAHALLESİ MUHTARI ALİ ANAR’IN GERİDE BIRAKTIĞI 6 ÇOCUĞU İLE EŞİNİN DE YAŞADIĞI BABA EVİNDE TADİLAT YAPILIYOR

sehit_ev_330.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz’da hain darbe girişiminin başladığı Akıncı Üssü’nde şehit olan Ahi Mahallesi Muhtarı Ali Anar’ın eşi, 6 çocuğu ile anne ve babasının yaşadığı evde tadilat yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı bakım-onarım ekipleri, Ali Anar’ın Ahi Mahallesi’nde bulunan baba evinin sıvasını yeniliyor, badanasını yapıyor, yerlere fayans döşüyor. Ekipler, Şehit Anar’ın baba evindeki tadilat çalışmalarının devam ettiğini ve şehit evine yakışır düzenlemelerin kısa süre içinde tamamlanacağını kaydettiler.

Kahramankazan’da 15 Temmuz’da Ahi Mahallesi Muhtarı Ali Anar, Akıncı Üssü önünde toplanan binlerce vatandaşın üzerine ateş açılması sonucu, yanındaki 7 kişiyle birlikte şehit düşmüştü.

Muhtar Ali Anar geride, eşiyle birlikte 2’si kız 6 çocuk bırakmıştı.