22 Nisan 2015 Çarşamba 10:30
BÜYÜKŞEHİR'DE OTOMASYON YAZILIM DÖNEMİ

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BİRİMLERİNDE GÖREV  YAPAN İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLARI, İŞ YERİ HEKİMLERİ VE SAĞLIK PERSONELİNİN OTOMASYON YAZILIM PROGRAMI’NA UYUMUNUN SAĞLANMASI İÇİN SEMİNER DÜZENLENDİ
-SEMİNER İLE İŞ GÜVENLİĞİ VE İŞ SAĞLIĞI UYGULAMA STANDARTLARININ EN ÜST DÜZEYE ÇIKARILMASI HEDEFLENİYOR

EğitimAnkara Büyükşehir Belediyesi, iş güvenliği ve iş sağlığı konularında otomasyon yazılım sistemi programını uygulamaya koyuyor. Bu amaçla Büyükşehir Belediyesi birimlerinde görev yapan iş güvenliği uzmanları ile iş yeri hekimleri için seminer düzenlendi.
Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı birimlerde görev yapan iş güvenliği uzmanları, iş yeri hekimleri ile sağlık personeli iş güvenliği ve sağlığı konusunda otomasyon yazılım programı uygulamasına uyum için 2 gün süren eğitim seminerine katıldı. Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’nda, Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’nca gerçekleştirilen seminerde, katılımcıların programı etkin şekilde kullanmaları için gerekli altyapı oluşturuldu.
Otomatik yazılım programı ile Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı birimlerdeki sağlık ve güvenlik önlemleri yasal mevzuata uygunluk kriterleri esas alınarak uygulanabilecek. Ayrıca uygulama ile iş akışı etkin biçimde izlenerek, depolanan veriler doğrultusunda raporların hazırlanması sağlanacak.
Otomasyon yazılım programının etkin biçimde uygulanmaya başlamasıyla; belediyede işyeri güvenliği ve sağlığı ile ilgili birimlerin işlerinin kolaylaşacağını, zaman ve maliyet tasarrufu sağlanacağını vurgulayan yetkililer, yönetsel kararların alınmasında, düzenleyici ve önleyici aksiyonların planlanmasında etkinliğin arttırılacağına dikkat çektiler.