11 Nisan 2017 Salı 15:06
BÜYÜKŞEHİR ZABITA'DAN ÇEVİK KUVVET'E ZİYARET

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRESİ BAŞKANI KARABUDAK, POLİS HAFTASI NEDENİYLE ANKARA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ÇEVİK KUVVET ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

cevik01.jpgBüyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Abdurrahman Karabudak, beraberindeki heyetle, “Polis Haftası” nedeniyle, Ankara Emniyet müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Karabudak, Ankara Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvetten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Yıldırım ile Çevik Kuvvet Şube Müdürü Yılmaz Ergan’ın da bulunduğu ziyarette, çevik kuvvet ekibine başarılar diledi.

Hafta dolayısıyla polisleri kutlayan Başkan Karabudak ve beraberindeki Büyükşehir Zabıta heyeti, Yıldırım ve Ergan’a Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim etti.

Heyet üyeleri, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü önünde polislerle hatıra fotoğraf da çektirdi.

Büyükşehir Zabıta Daire Başkanlığı ayrıca, şehit polisler için Çevik Kuvvet Mescidi’nde mevlit okutup, şeker dağıttı.