Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BÜYÜKŞEHİR ZABITA PERSONELİ, İFTARDA BULUŞTU

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı personeli, ilçe zabıta müdürlerinin de katıldığı iftar yemeğinde bir araya geldi.

16 Haziran 2016 Perşembe 13:20
BÜYÜKŞEHİR ZABITA PERSONELİ, İFTARDA BULUŞTU

-BÜYÜKŞEHİR ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONELİ, İLÇE ZABITA MÜDÜRLERİNİN DE KATILDIĞI YAKLAŞIK 250 KİŞİLİK İFTAR YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİ
-ZABITA DAİRESİ BAŞKANI KARABUDAK: “İLÇE ZABITASIYLA KOORDİNELİ OLARAK ANKARA VE ANKARALI’YA HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

zabita_iftar_2.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı personeli, ilçe zabıta müdürlerinin de katıldığı iftar yemeğinde bir araya geldi.
Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından Altınpark Altınkoru’da düzenlenen ve yaklaşık 250 kişinin katıldığı iftar yemeğinde; Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Balamir Gündoğdu, Büyükşehir bürokratları, Zabıta Dairesi Başkanı, ilçe zabıta müdürleri ve Zabıta Dairesi personeli yer aldı.
“Güveniniz için çalışıyoruz” sloganıyla gece gündüz görev yapan Zabıta personeliyle, artık bir gelenek haline getirilen Zabıta Dairesi iftarında bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu kaydeden Karabudak, “Geleneksel olarak başlattığımız, kaynaşmanın da bir vesilesi olan bu özel ramazan ayında aramızda bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Özel bir görevin neferleri olduklarını da kaydeden Karabudak, ilçe zabıta müdür ve personelleriyle koordineli bir şekilde Ankara ve Ankaralı’ya hizmet için çalıştıklarını ifade etti.