21 Şubat 2014 Cuma 10:43
BAŞKENT'TE HEMŞEHRİ GECELERİ

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN MAMAK’TA DÜZENLENEN HEMŞEHRİ GECESİ’NE BAŞKAN GÖKÇEK DE KATILDI
-BAŞKAN GÖKÇEK : “GÜZEL BİR ADET BAŞLATTIK İNŞALLAH DEVAM EDECEĞİZ”

hmsr_gclr.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Hemşehri Geceleri”, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in katılımıyla Mamak’ta gerçekleştirildi.
Mamak Belediyesi tarafından yapılan Spor Salonu’nda düzenlenen ve binlerce Başkentlinin buluştuğu “Hemşehri Gecesi”nde sanatçılar Hüseyin Kağıt ile Ankaralı Coşkun yer aldı.
Etkinliğe katılan ve bir konuşma yapan Başkan Gökçek, “Güzel bir adet başlattık. İnşallah devam edeceğiz” dedi.
Başkan Gökçek, konuşmasında şunları söyledi:
“Sevgili Mamaklılar umarım eğleniyorsunuz. Güzel bir adet başlattık. İnşallah devam edeceğiz. Salonunuz da mükemmel olmuş. Mesut Başkan’a tüm Mamaklılar adına tüm Ankaralılar adına teşekkür ediyorum. Sağ olsun ellerine sağlık. Hepinizi çok seviyoruz. Eğlencenizi bölmek istemiyoruz. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum kalın sağlıcakla.”
Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül de, “Bu vesile ile sizleri bizlerle buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanımıza hem Mamak’a yaptığı hizmetlerden dolayı hem bu etkinliklerden dolayı hem şahsım adına hem sizler adına teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum” dedi.

-SANATÇILAR KAĞIT VE ANKARALI COŞKUN COŞTURDU-
Binlerce Mamaklının katıldığı Hemşeri Gecesi’nde, ilk olarak sanatçı Hüseyin Kağıt sahne aldı. “Kış Masalı” şarkısıyla salonda duygusal anlar yaşatan Hüseyin Kağıt, “Hayatı Tespih Yapmışım” adlı türküyle ise izleyenleri coşturdu.
Mamak Spor Salonu’nu dolduran Mamaklılar kadın, erkek, yaşlı, genç salonda oyun havaları eşliğinde dans ederken keyifli anlar yaşadılar.
Daha sonra sahne alan Ankaralı Coşkun ise “Ankara’nın Bağları”, “Dım Dım yar”, “Dilara” gibi sevilen türküleri seslendirdi.
Ankaralı Coşkun’un söylediği türkülere alkışlarla eşlik eden Mamaklılar, halay çekerek unutulmaz bir gece geçirdiler.