BAHÇELİEVLER SEMT HALİ'NDE TEMİZLİK

Büyükşehir Belediyesi Bahçelievler Semt Hali, sıcak suyla yıkanıp temizlendi. Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı’na bağlı temizlik ekipleri, her hafta rutin temizliği yapılan 4 katlı semt halini, aylık bakım kapsamında kuş pisliklerinden arındırdı, yerleri ilaçlı suyla yıkadı.

04 Nisan 2016 Pazartesi 13:40
BAHÇELİEVLER SEMT HALİ'NDE TEMİZLİK

-HER HAFTA RUTİN TEMİZLİK YAPILAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAHÇELİEVLER SEMT HALİ, AYLIK BAKIM

VE TEMİZLİKTEN GEÇİRİLDİ

temizlik.jpgBüyükşehir Belediyesi Bahçelievler Semt Hali, sıcak suyla yıkanıp temizlendi.
Cuma günleri kurulan Semt Hali’nin, kapalı bir bina şeklinde ve üstü açık olduğunu kaydeden yetkililer, “Özellikle Bahçelievler bölgesi sakinlerinin yoğun rağbet gösterdiği bu pazar yerimizi her hafta cuma günleri gece 24’den sabah saatlerine kadar rutin olarak temizliyoruz. Ancak ayda bir pazar günleri de ayrıntılı temizlik yapıyoruz” dediler.
Binanın üstünün açık olmasından dolayı kuş pisliğinin çok olduğunu belirten yetkililer, “Çalışmalarımızı 10 kişilik temizlik ekibi, 1 çöp arabası, 1 tanker, 2 sıcak su yıkama aracı,1 süpürge aracı ve 1 temizlik aracıyla yapıyoruz. Hali baştan sona sabunlu suyla, çevreye zarar vermeyen özel dezenfekte ilaçlarıyla köşe bucak tertemiz yapıp, halin kurulacağı güne hazırlıyoruz” diye konuştular.