15 Eylül 2017 Cuma 13:28
ANKARA İTFAİYESİ'NDEN, ÇATI YANGININA ANINDA MÜDAHALE

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYE EKİPLERİ, SIHHİYE'DE MEYDANA GELEN ÇATI YANGININA ANINDA MÜDAHELE EDEREK, BÜYÜMEDEN SÖNDÜRDÜ

itfaiye_330.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Sıhhiye'de meydana gelen çatı yangınına anında müdahale ederek, büyümeden söndürdü.

Sıhhiye Orduevi karşısındaki bir binanın çatı katında bulunan kafeteryada çıkan ve çatıya sirayet eden yangınla ilgili açıklama yapan Ankara İtfaiyesi yetkilileri, saat 11.00’da ihbar geldiğini, anında olay mahalline hareket eden ekiplerden Kurtuluş İtfaiyesi'nin, saat 11.04’te olay mahalline ulaştığını ve yangına müdahalede bulunduğunu söyledi.

Yetkililer, daha sonra yangın yerine gelen İskitler Merkez, Esat, Dikmen ve Siteler itfaiye ekiplerinin de müdahalesiyle, yangının saat 11.20’de söndürüldüğünü, soğutma çalışmalarının da saat 12.00’da tamamlandığını ifade ettiler.

İtfaiye yetkilileri, yangına, 33 itfaiye personelinin, 2’si 42 metrelik merdiven aracı olmak üzere çok amaçlı yangın söndürme araçları ve su ikmal tankerlerinden oluşan toplam 16 araçla müdahale ettiğini kaydettiler.

Yangının söndürülmesi sırasında, emniyet kuvvetleri, kaldırımda güvenlik şeridi çekerek olay mahallinde güvenliği sağlarken, 112 sağlık ekipleri de önlem olarak hazır bulundu. Yangında ölen ve yaralanan olmadı.