Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

ALTGEÇİTLERE BAKIM

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kış dönemi boyunca yıpranan alt geçitleri bakıma aldı. Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı Kent Bakım ekipleri, altgeçitlerde kış mevsiminde yağışlar ve araçların egzozlarından çıkan duman nedeniyle kirlenen ve rengini kaybeden duvarları boyayıp temizliyor.

24 Mart 2016 Perşembe 12:23
ALTGEÇİTLERE BAKIM

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KIŞ BOYUNCA YIPRANAN ALT GEÇİTLERİ BAKIMA ALDI
-BAKIM EKİPLERİ, ALTGEÇİTLERDE TRAFİK AKIŞINI ENGELLEMEYECEK ŞEKİLDE YÜRÜTTÜĞÜ ÇALIŞMADA, ARAÇLARIN EGZOZ DUMANLARIYLA KARARAN ALT GEÇİT DUVARLARINI BOYUYOR

altgecitlere_bakim_6.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi, kış dönemi boyunca yıpranan alt geçitleri bakıma aldı.
Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı Kent Bakım ekipleri, altgeçitlerde kış mevsiminde yağışlar ve araçların egzozlarından çıkan duman nedeniyle kirlenen ve rengini kaybeden duvarları boyayıp temizliyor.
Yoğun bir bakım-onarım dönemine girecek olan kent bakım onarım ekipleri, Büyükşehir Belediyesi’nin kent içi trafiğine büyük rahatlık getiren altgeçitlerde aydınlatma, pompa gibi rutin bakımların yanı sıra estetik kazandıran çalışmaları da gerçekleştiriyor.
Büyükşehir Belediyesi bakım onarım ekipleri, altgeçitlerde yıpranmış altgeçit duvarlarını, güvenlik önlemlerini de alarak trafiği aksatmadan boyuyor ve eski görselliğini kazandırıyor.

ALTGEÇİTLERE BAKIM
ALTGEÇİTLERE BAKIM
ALTGEÇİTLERE BAKIM
ALTGEÇİTLERE BAKIM