Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

AİLE YAŞAM MERKEZLERİ’NİN MİNİK YETENEKLERİ…

Büyükşehir Belediyesi Pursaklar Aile Yaşam Merkezi’nin minik pehlivanları, Çorum’da gerçekleşen yağlı güreş müsabakalarında hem ilçelerini hem de Ankara’yı başarıyla temsil ederek, dereceyle evlerine döndüler.

28 Eylül 2012 Cuma 14:52
AİLE YAŞAM MERKEZLERİ’NİN MİNİK YETENEKLERİ…

-ANKARA’YI BAŞARIYLA TEMSİL EDEN MİNİK PEHLİVANLAR ÇORUM’DAN DA DERECELERLE DÖNDÜLER…
-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PURSAKLAR AİLE YAŞAM MERKEZİ’NİN MİNİK PEHLİVANLARI, ÇORUM’DA DÜZENLENEN YAĞLI GÜREŞ MÜSABAKALARINDA 5 DERECE KAZANDILAR

Büyükşehir Belediyesi Pursaklar Aile Yaşam Merkezi’nin minik pehlivanları, Çorum’da gerçekleşen yağlı güreş 

minik_yetenekler_400_28092012.jpg

müsabakalarında hem ilçelerini hem de Ankara’yı başarıyla temsil ederek, dereceyle evlerine döndüler.
Büyükşehir Belediyesi’nin ödüllü projelerinden Aile Yaşam Merkezleri, üyelerini yetenekleri doğrultusunda yönlendirerek, eğitim almalarını sağlıyor ve istekleri doğrultusunda her türlü desteği sunuyor.
Pursaklar’da kısa sürede cazibe merkezi haline gelen Aile Yaşam Merkezi’nin geleneksel Türk sporu güreşteki yetenekleri, ülke çapında düzenlenen yarışmalarda başarılarına sergileyerek, Başkentin gurur kaynağı oluyorlar.
Bu yıl Yozgat, Kızılcahamam, Sincan, Altındağ ve Çankırı’daki karşılaşmalardan ödüllerle dönen pehlivanlar, son olarak 11 kişilik takımla katıldıkları Çorum Yağlı Güreşleri müsabakasında da 5 derece kazandılar.
Yaz tatili boyunca antrenmanlarına hiç ara vermeden sıkı çalışmalarına devam eden minik pehlivanlar, haftanın her günü yorulmadan çalıştılar ve bu emeklerinin karşılığı olarak da rakiplerini yenerek kürsüye çıktılar.