Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

"15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE ŞEHİTLER GÜNÜ"

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Anadolu Ajansı tarafından çekilen, FETÖ’cü teröristlerin 15 Temmuz’da darbe girişimi esnasında meydana gelen olaylara engel olmak isterken şehit ve gazi olan vatandaşların kahramanlık öyküsünün anlatıldığı “15Temmuz Demokrasi ve Şehit Günü” sergisi, Kurban Bayramı’na kadar uzatıldı.

26 Ağustos 2016 Cuma 10:12
"15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE ŞEHİTLER GÜNÜ"

-“15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE ŞEHİTLER GÜNÜ” SERGİSİ, KURBAN BAYRAMI’NA KADAR AÇIK…

-FETÖ’CÜ TERÖRİSTLERİN 15 TEMMUZ’DA DARBE GİRİŞİMİ ESNASINDA MEYDANA GELEN OLAYLARDA ŞEHİT VE GAZİ OLAN VATANDAŞLARIN KAHRAMANLIK ÖYKÜLERİNİ ANLATAN GÜVENPARK SANAT GALERİSİ'NDEKİ “15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE ŞEHİTLER GÜNÜ” SERGİSİ, YOĞUN İLGİ NEDENİYLE KURBAN BAYRAMI’NA KADAR UZATILDI

sergi.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Anadolu Ajansı tarafından çekilen, FETÖ’cü teröristlerin 15 Temmuz’da darbe girişimi esnasında meydana gelen olaylara engel olmak isterken şehit ve gazi olan vatandaşların kahramanlık öyküsünün anlatıldığı “15Temmuz Demokrasi ve Şehit Günüsergisi, Kurban Bayramı’na kadar uzatıldı.

 Anadolu Ajansı’nın çektiği 160 fotoğraf, Büyükşehir Belediyesi Güvenpark Sanat Galerisi ile Kızılay Metro Sanat Galerisi’nde sergilenmeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı yetkilileri, serginin kapanış süresinin görülen ilgi üzerine Kurban Bayramı’na kadar uzatıldığını bildirdiler.

Daha önce 26 Ağustos Cuma günü sona ereceği açıklanan sergi, 11 Eylül Pazar gününe kadar gezilebilecek.  

“15 Temmuz Demokrasi ve Şehit GünüSergisi, 11 Ağustos Perşembe günü, Büyükşehir Belediyesi Güvenpark Sanat Galerisi ile Kızılay Metro Sanat Galerisi’nde açılmıştı.

"15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE ŞEHİTLER GÜNÜ"
"15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE ŞEHİTLER GÜNÜ"
"15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE ŞEHİTLER GÜNÜ"