"15 TEMMUZ DARBE GECESİ FOTOĞRAFLARI" SERGİSİ AÇILIYOR

12 Ağustos 2016 Cuma 10:01
"15 TEMMUZ DARBE GECESİ FOTOĞRAFLARI" SERGİSİ AÇILIYOR

-FETÖ’CÜ TERÖRİSTLERİN HAİN DARBE GİRİŞİMİ SIRASINDA ANADOLU AJANSI'NIN ÇEKTİĞİ FOTOĞRAFLARDAN OLUŞAN SERGİ, BUGÜN (12 AĞUSTOS) SAAT 15.00'DA GÜVENPARK SANAT GALERİSİ İLE KIZILAY METRO SANAT GALERİSİ’NDE AÇILACAK

FETÖ’cü teröristlerin, 15 Temmuz’daki hain darbe girişimine engel olmak için şehit ve gazi olan vatandaşların kahramanca mücadelesini konu alan, Anadolu Ajansı’nın çektiği fotoğraflardan oluşan “15 Temmuz Darbe Gecesi Fotoğrafları”  sergisi, bugün (12 Ağustos Cuma)  Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Güvenpark Sanat Galerisi ile Kızılay Metro Sanat Galerisi’nde saat 15.00’da eş zamanlı olarak açılacak.

Tarih : 12 Ağustos 2016 Cuma (Bugün)

Saat  : 15.00

Yer    :  Güvenpark Sanat Galerisi- Kızılay Metro Sanat Galerisi