Elektrikli Skuter İşletme İlanı Hakkında

28 Ağustos 2023 Pazartesi 11:55

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından 14 Nisan 2021 tarihinde Resmi Gazete' de yayınlanarak yürürlüğe giren Elektrikli Skuter Yönetmeliği kapsamında, Ankara Büyükşehir Belediyesi UKOME Genel Kurulunca 18.08.2023 tarih ve 2023/59 karar sayısı ile İlimizde İlçe bazında Elektrikli Skuter kullanım sayısına ilişkin UKOME kararı alınmıştır.

Elektrikli Skuter kullanım izni almak için yetki belgesi almış, mevcutta faaliyet gösteren ve yeni başvuru yapmak isteyen firmaların, 28 Ağustos -06 Eylül 2023 tarihi mesai bitimine kadar " firma adı, adres, telefon, email, vergi numarası, ilçelerde kullanılacak skuter sayılarını " belirtir şekilde Ulaşım Daire Başkanlığına dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

Ukome Kararı İçin Tıklayınız.