GENÇLİK ÇOCUK ve AİLE DANIŞMANLIK MERKEZİ

Merkezimiz, 5393 sayılı Belediye Kanununun 14. Maddesi ve 5216 Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun 7. Maddesine bağlı olarak hizmet vermektedir.

Belediye Meclis Kararı ile 22.11.2011 tarihinde kurulmuş ve aynı tarihte hizmete başlamıştır.

Merkezimiz 2 şubesi ile hizmet vermektedir. Demetevler Şubemiz: İvedik Cad. 93/1 Demetevler-Yenimahalle-ANKARA adresindeki iş merkezinin 1 ve 2. Katlarında, Sıhhiye ŞubemizSağlık Mah. A.Adnan Saygun Cad. No:12 (Çocuk Meclisi 1. ve 2. Katında) hizmet vermektedir. Merkezimizde 11 Psikolog, 5 Psikolojik Danışman, 3 Sosyolog-Aile Danışmanı ve 1 Sosyolog hizmet vermektedir.

MERKEZİMİZDE VERİLEN HİZMETLER;

genclik_cocuk_aile_danismanlik_merkezi.PNG

Psikolojik Danışmanlık Hizmetlerimiz:

Danışmanlık sürecimizde;

• Çocuk-Genç Danışmanlığı,
  • Yetişkin Danışmanlığı,
  • Evlilik ve Aile Danışmanlığı,
  • Öğrenci Koçluğu, alanlarında hizmet vermekteyiz.

Başvurularımız bireysel olarak alınmaktadır. Alınan kayıtlar “Belbis Sistemi” üzerinde kaydın alındığı tarih esas alınarak bekleyen listesinde sıralanmaktadır. Danışmanlarımız bekleyen listesini bazalarak danışanlarına randevu oluşturarak süreci başlatmaktadırlar.

Destek Eğitimleri Hizmetlerimiz:

Eğitim alanında bazı başlıklarımız:

• Evlilik Okulu
  • Aile Eğitim Seminerleri
  • Öğrenci Gelişim Programlarıdır.

Eğitimlerimiz için bireysel başvuru esastır. Eğitim ve seminerlerimizin tarihleri belirlenince katılım sağlamak isteyen danışanlarımıza telefonla bilgilendirme yapılmaktadır. Konu hakkında iletişim numaralarımızdan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.