Spor Tesislerinde Yeşil Enerjinin Kullanımı ve Farkındalık Artırma Projesi
Projeler Şube Müdürlüğü
Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi
Detay

Spor Tesislerinde Yeşil Enerjinin Kullanımı ve Farkındalık Artırma Projesi ile başta yerel yönetimler ve ilgili kurumlar ve vatandaşlar üzerinde yenilenebilir enerji ve verimlilik sistemlerinin kullanımının yaygınlaştırılması konusunda farkındalık oluşturulması, halkın ortak kullanımına açık olan spor tesislerinde enerji giderlerinde azalma sağlanması ve bu sayede sürdürülebilir spor alanlarının sayısının artırılması amaçlanmaktadır.

Projenin yürütücülüğünü Projeler Şube Müdürlüğü üstlenirken, güneş enerji sistemleri ve enerji takip sistemleri de dahil olmak üzere ilgili tum süreçlerde Enerji şube müdürlüğü ve inşaat yapım şube müdürlüğünün destekleri ile projemiz amaçlarına ulaşmış ve hedeflenen çıktıları üretebilmiştir.

siteSON.jpg

Broşür