• ATAKENT MAH. ATATÜRK CAD. 553. SOK. NO: 56 ETİMESGUT/ANKARA
  • +90 (312) 261 61 33

Planet Hanımlar Lokali Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 18 Mart 2009 tarihinde açılmıştır.

Planet Hanımlar Lokali kısa bir süre içinde huzurlu ve keyifli zaman geçirmeyi seven hanımların buluşma noktası haline gelmiştir. Planet Hanımlar Lokali samimi personelleriyle faaliyete geçtiği tarihten günümüze 6215 üyeyi misafir etmiştir. Tüm lokal personellerimiz her bir üyeyi kendi misafirleri gibi karşılayarak gerekli bilgilendirme ve yönlendirmeleriyle hanımlara kendilerini özel hissettirecek hizmeti vermektedir. Planet Hanımlar Lokali 18 yaşın üzerindeki kendine değer veren bütün hanımları ağırlamaktan mutluluk duymaktadır.

Lokalimizde Step-Aerobic, Fitness, Pilates, Masa tenisi, Bilardo, Halk oyunları gibi sportif faaliyetlerin yanı sıra İngilizce, Bilgisayar, Diksiyon, Türk Halk Müziği, İlk yardım, Türk Sanat Müziği NLP Kişisel Gelişim, Hafıza Teknikleri gibi alanlarda yetiştirme kursları verilmektedir. Ve bu kursların sonunda üyelerimizin başarılarından dolayı katılım belgeleri ile ödüllendirilmektedir.

Planet Hanımlar Lokaline gelen üyelerimize ruh ve beden sağlığı için konularında uzman kişiler tarafından çeşitli seminerler verilmektedir. Kalp Sağlığı, Kadın Hastalıkları Kişisel Gelişim, Bağımlılık Yapan Maddeler vs. seminerlerle üyelerimizi bilinçlendirme çalışmaları yapılmaktadır.
Planet Hanımlar Lokaline gelen üyelerimizin 3-6 yaş arası çocukları için oyun odaları mevcuttur. Çocuklarımızın hem kaliteli zaman geçirmekte hem de eğitici faaliyetlerde bulunmaları sağlanmaktadır. Lokal üyelerimizin kültürel yönden kendilerini geliştirebilmeleri ve araştırma becerilerini geliştirmeleri için kütüphanemizdeki kaynak kitaplardan faydalanması sağlanmaktadır.

Yalnızca ev hanımları değil çalışan üyelerimizin de faaliyetlerimizden faydalanabilmesi için mesai saatleri dışında çeşitli seanslar düzenlenmektedir. Ayrıca faaliyetlerimizi lokalle sınırlandırmayıp şehiriçi ve şehirdışı gezilerimizle, pikniklerle üyelerimizin keyifli zaman geçirmeleri sağlanmaktadır. Lokalimizde havuz ve sauna olmaması sebebiyle üyelerimizin bu isteklerini karşılamak için lokal çevresinde bulunan en yakın lokallerin havuz ve sauna salonlarına götürülmektedir.

Amacımız üyelerimizin bilinçli spor yapmalarını sağlamanın yanı sıra sosyal ve kültürel açıdan gelişmiş bir toplum bireyi haline getirmektir.