YOL KAPAMA

25 Ekim 2013 Cuma 10:16
YOL KAPAMA

BASIN DUYURUSU

Güzergah Planı İçin Tıklayınız...
yol_kapama_fen_lisesi_konyayolu.jpgAnkara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak “Fen Lisesi Kavşağı Ardgerme Üst Geçit Köprüsü Yapım İşi” kapsamında Konya Yolu Fen Lisesi Kavşağı’nın alt geçidi taşıt trafiğine açık bulundurularak, yan varyantlarla birlikte kavşağın tamamı, 23/10/2013 tarihinden itibaren taşıt trafiğine kapatılacak olup;

Buna göre,

• Şehir merkezi istikametinden gelip, Çiğdem Mahallesi istikametine gidecek sürücüler; Konya Yolundan, 1484. Sokak veya 1481. Sokağı takiben Muhsin Yazıcıoğlu Caddesinden sola dönerek Çiğdem Mahallesi'ne ulaşabileceklerdir.

• Çiğdem Mahallesinden Gölbaşı istikametine gidecek sürücüler Muhsin Yazıcıoğlu Caddesinden, 1546. Sokağı takiben Konya Yoluna çıkarak Gölbaşına ulaşabileceklerdir.

• Şehir merkezi istikametinden gelip Cevizlidere ve Balgat istikametine gidecek olan sürücüler; Konya Yolu ile 1222. Cadde kesişimindeki orta refüjün açılması ve sinyalize edilmesi suretiyle oluşturulacak olan kavşak alanından sola dönerek istedikleri yöne gidebileceklerdir.

• Gölbaşı istikametinden gelip Cevizlidere ve Balgat istikametine gidecek sürücüler; Konya Yolundan, İsimsiz Sokağı takiben Gökkuşağı Caddesi ve Cevizlidere Caddesinden istedikleri yöne gidebileceklerdir.

• Gölbaşı istikametinden gelip 100. Yıl ve Çiğdem Mahallesine gidecek sürücülerin, Çetin Emeç Köprülü Kavşağını kullanmaları gerekmektedir.

• Cevizlidere ve Balgat istikametinden gelip Gölbaşı istikametine gidecek sürücülerin, Konya Yolu ile 1222. Cadde kesişimindeki orta refüjün açılması ve sinyalize edilmesi suretiyle oluşturulacak olan kavşak alanını kullanmaları gerekmektedir.

• Çiğdem Mahallesinden, şehir merkezi istikametine gidecek sürücüler; Muhsin Yazıcıoğlu Caddesini takiben, Söğütözü Köprülü Kavşağını kullanarak, Dumlupınar Bulvarı ve İsmet İnönü Bulvarlarına çıkarak istedikleri yöne ulaşabileceklerdir.

• Cevizlidere Caddesi'den şehir merkezi istikametine gidecek sürücüler; 1222. Caddeyi kullanarak Mevlana Bulvarından sağa dönerek şehir merkezi yönünde ilerleyeceklerdir.