TÜRKMEN ATLARININ MUHTEŞEM GÖSTERİLERİ

Büyükşehir Belediyesi’nin, kardeş kentlerinden biri olan Türkmenistan’ın Başkenti Aşkabat ile dostluk ve işbirliğinin artırılması amacıyla düzenleyeceği “Ankara’da Aşkabat Günleri” 13 Aralık Cuma başlıyor.

12 Aralık 2013 Perşembe 16:09
TÜRKMEN ATLARININ MUHTEŞEM GÖSTERİLERİ

-DÜNYACA ÜNLÜ TÜRKMEN ATLARININ MUHTEŞEM GÖSTERİLERİ 13 ARALIK 2013 CUMA BAŞLIYOR…

trkm1.jpgBüyükşehir Belediyesi’nin, kardeş kentlerinden biri olan Türkmenistan’ın Başkenti Aşkabat ile dostluk ve işbirliğinin artırılması amacıyla düzenleyeceği “Ankara’da Aşkabat Günleri” 13 Aralık Cuma başlıyor.
Organizasyon kapsamında dünyaca ünlü 45 kişilik Türkmenistan devlet sanatçısının, 11 Ahal Teke Atı ile birlikte sergileyeceği muhteşem gösterisi, ASKİ Spor Salonu’nda tüm Başkentliler tarafından ücretsiz olarak izlenebilecek.
13 Aralık saat 14.00’da başlayacak ilk gösterinin ardından Başkentliler, Cumartesi ve Pazar günleri de saat 13.00 ve 18.00’de muhteşem gösteriyi izleyebilecekler.
Gösteriye ulaşımlar Ankara’nın 29 ayrı noktasından düzenlenecek ücretsiz otobüs seferleriyle sağlanabilecek.

Tarih : 13 Aralık 2013 – Cuma
Saat : 14.00