Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

“Türk Yıldızları” Ankaralıları Büyüledi…

- “TÜRK YILDIZLARI” YENİ YÜZÜYLE BAŞKENT SEMALARINDA ADRENALİN RÜZGARI ESTİRDİ -TÜRKİYE’NİN GÖKYÜZÜNDEKİ GURURU “TÜRK YILDIZLARI”, BAŞKENT SEMALARINA SHOPPING FEST’İN İMZASINI ATTI -GÖKYÜZÜNÜN CESUR KANATLARI, TÜRK YILDIZLARI YENİ YÜZÜYLE İLK GÖSTERİ UÇUŞLARINI SHOPPİNG FEST KAPSAMINDA MOGAN GÖLÜ ÜZERİNDE GERÇEKLEŞTİRDİ -NEFESLERİ KESEN GÖSTERİYİ ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÖKÇEK VE EŞİ NEVİN GÖKÇEK’İN YANI SIRA MOGAN PARK’TA YÜZLERCE BAŞKENTLİ İZLEDİ

24 Haziran 2012 Pazar 17:07
“Türk Yıldızları” Ankaralıları Büyüledi…

Ankara’yı alışveriş, kültür ve sanat etkinliklerinin merkezi haline getiren Shopping Fest, tüm coşkusuyla Başkent semalarına da adını yazdırdı.
Türkiye’nin gururu, gökyüzünün cesur kanatları Türk Yıldızları, alışveriş festivali kapsamında Mogan Gölü semalarında nefesleri kesen muhteşem bir gösteri yaptı. 

Yeni yüzleriyle ilk gösterilerini Ankaralılar için gerçekleştiren Türk Yıldızlarının gösterisini, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek başta olmak üzere, yüzlerce Başkentli izledi. 
Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl ilki düzenlenen Shopping Fest, uygun fiyatlı alışveriş seçenekleri, kent genelinde düzenlenen rekor düzeyde etkinliklerle sürüyor.
Büyük Ankara Festivali’nin de başlamasıyla ikiye katlanan muhteşem atmosfer, gökyüzünde de Türk Yıldızlarının unutulmayacak performansıyla zirveye taşındı.

-ADRENALİN MOGAN’DA ZİRVEYE ÇIKTI
Hava Kuvvetleri bünyesindeki akrobasi timi Türk Yıldızları, Shopping Fest etkinlikleri kapsamında nefesleri kesen bir gösteriyle Ankaralılarla buluştu. Anadolu Kartalları’nın, Gölbaşı Mogan Gölü üzerinde yaptıkları yaklaşık yarım saatlik gösteride, heyecan ve adrenalin en üst seviyeye çıktı.
Kırmızı beyaz renkleri, gururla taşıdıkları Türk bayrağı ile Ankara’ya özel, adrenalin fırtınası estiren gökyüzünün en estetik ve en cesur çelik kanatları, adeta görsel bir şölen sundu. Yenilenen boya tasarımları ve saatte 1000 kilometreye varan hızlarıyla, kusursuz bir şekilde takım olmanın ahengini sunan Hava Kuvvetlerinin yıldızları, “Roket kol düzeni, Zıpkın Kol Düzeni, Toma Hareketi ve solo gösteriler” ile izleyenlerin gönüllerini bir kez daha fethetti.
Gösterinin sonunda Basın ve Halkla İlişkiler Subayı Binbaşı Bülent Savaş ile Hava Kuvvetleri Temsilcisi Başçavuş Celal Erdemir, Başkan Gökçek’e Türk Yıldızlarının fotoğrafını hediye etti.-TÜRK YILDIZLARI 20 YAŞINDA
Bu yıl, 19 Haziran’da Konya’da düzenlenen törenle 20. Yaşını kutlayan Türk Yıldızları, geçen sürede dünyada katıldığı gösterilerle kendi izleyici ve takipçi kitlesini oluşturarak, bir dünya markası haline geldi.  Gösterilerinde "Sekiz" süpersonik (ses üstü) uçak kullanan dünyanın ilk ve tek akrotimi olma özelliğini taşıyan Türk Yıldızları, 24 Ağustos 2001 tarihinde Bakü / Azerbaycan'da gerçekleştirdiği gösteri sayesinde aynı anda 1 milyondan fazla kişi tarafından izlenen dünyanın tek akrobasi timi olma özelliğine de sahip.