Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Suda Uçan Roket Adam Nefesleri Kesti…

-SHOPPİNG FEST KAPSAMINDA MOGAN GÖLÜ ÜZERİNDE GÖSTERİ YAPAN “SUDA UÇAN ROKET ADAM” BÜYÜK ALKIŞ ALDI

24 Haziran 2012 Pazar 17:26
Suda Uçan Roket Adam Nefesleri Kesti…

Ankara Shopping Fest, birbirinden ilgi çekici gösterileriyle nefesleri kesiyor. Türk Yıldızları’nın Mogan Gölü üzerinde gerçekleştirdiği uçuşlar adrenalini zirveye taşırken, çelik kanatların gökyüzünde yaptığı görsel şölen öncesi ve sonrasında ise Başkentliler bir başka muhteşem şova tanıklık ettiler.

Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde tüm coşkusuyla devam eden Ankara Shopping Fest, kentin dört bir tarafında birbirinden ilgi çekici etkinliklerle sürüyor. Başkentlilere muhteşem bir hafta sonu yaşatan festival etkinlikleri kapsamında Mogan Park ayrı bir şölene tanıklık etti.
Türk Yıldızları’nın Başkent semalarına adını yazdığı gösteriden önce ve sonra Mogan Gölü üzerinde izleyenlere şaşkınlık veren bir şov vardı. Özel bir ekipman ile su üzerinde heyecan verici bir gösteri yapan Alman Phillipe Delanuay, Mogan Park’ta merakla izlendi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek’in de tanıklık ettiği özel şovunda Delanuay, bazen havalara uçtu, bazen suyun içine daldı. Başkan Gökçek’in Türk Bayrağı verdiği suda uçan roket adam, büyük alkış aldı.