05 Haziran 2013 Çarşamba 00:00
SOKAKTA ÇALIŞAN ÇOCUKLAR MERKEZİ İLGİ ODAĞI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN DÜNYA ÇAPINDA İLGİ GÖREN ÖRNEK PROJESİ’Nİ, 5 ÜLKEDEN GELEN KADIN MİLLETVEKİLLERİ GEZDİ

sccm_330_05062013.jpgAnkara Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi dünya çapında ilgi görmeye devam ediyor. Dünyanın dört bir tarafından ziyaretçi akınına uğrayan ve ilgi odağı olan Merkez’i, bu kez de Amerika, Afganistan, Fas, Nijerya ve Tunus’tan gelen kadın parlamenterler gezdi. Parlamenterler, 19 yıldır başarı ile yürütülen proje hakkında bilgi aldı.

Büyükşehir Belediyesi’nin dünyaca örnek alınan merkezlerinden Ankara Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi, ilgi odağı olmayı sürdürüyor. 19 yıldır yürüttüğü istikrarlı çalışmaların neticesinde amacına doğru hizmet ederek her geçen gün sosyal hayata kazandırdığı gençlerin sayısı artıyor. Son olarak yurt dışından beş farklı ülkenin kadın parlamenterlerini ağırlayan merkez, yoğun ilgi görüyor.

Amerika, Afganistan, Fas, Nijerya ve Tunus’tan gelen kadın parlamenterler, Büyükşehir Belediyesi Ankara Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi’ni gezdi. Merkez hakkında geniş çapta bilgi alan parlamenterler, merkezdeki her bir birimi ilgiyle incelerken, çocukların ihtiyaçlarına yönelik verilen hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Merkez üyeleriyle sıcak diyaloglar kuran misafirler, yanlarında getirdikleri hediyelerle çocukları mutlu ederken, günün anısına bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.