Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Shopping Fest Coşkusu Devam Ediyor…

-ORHAN ÖLMEZ SİNCANLILARI MEST ETTİ -SHOPPING FEST KAPSAMINDA SİNCAN LALE MEYDANI’NI DOLDURAN BİNLERCE BAŞKENTLİ ORHAN ÖLMEZ’İN ŞARKI VE TÜRKÜLERİYLE COŞTU

12 Haziran 2012 Salı 11:36
Shopping Fest Coşkusu Devam Ediyor…

shopping_fest_coskusu_400_2.jpgAnkara Shopping Fest, gündüzü ayrı gecesi ayrı birbirinden ilginç ve eğlenceli aktivitelerle renklenmeye devam ederken ünlü sanatçıların verdiği birbirinden güzel konserle Başkentliler,  unutulmaz anlar yaşıyorlar.      
Shopping Fest kapsamında her gece sevilen ünlü sanatçılar tarafından verilen konserler dizisinin dün geceki konuğu fantezi müziğin sevilen sesi Orhan Ölmez oldu.   
Sincan Lale Meydanı’nı dolduran binlerce kişiye konser veren  Orhan Ölmez, seslendirdiği şarkılarla Sincanlılara unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan Orhan Ölmez’in seslendirdiği şarkı ve türkülerin tamamına koro halinde katılan Sincanlılar, sanatçının seslendirdiği şarkıların ritmi ve ezgileriyle zaman zaman hüzünlendiler, zaman zaman coşkulu zamanlar geçirdiler.
Şarkılarını Sincanlılarının katılımıyla adeta devasa bir koro eşliğinde seslendiren Orhan Ölmez,  kendisine gösterilen sevgi karşısında duygularını, “Gecenin asıl kahramanları sizsiniz.  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek’e de bu buluşmayı sağladıkları için çok teşekkür ederim” diyerek dile getirdi.  
 Başkent’in sıcak Haziran gecesinde, Orhan ölmez, “Su Misali”, “Herşeyin Farkındayım”, “Damla Damla”, “Gülüm Benim”, “Adımı Kalbine Yaz” gibi sevilen şarkılarının yanı sıra “Mühür Gözlüm”,  “Nar Danesi” gibi sevilen halk türkülerini de seslendirdi.
Konserin finalinde kendi elektro bağlaması ile zaman zaman solo zaman zaman orkestra eşliğinde seslendirdiği Ankara Türküleri Misket ve Fidayda ile coşku doruğa ulaştı.
Konserin sonunda son parçasında sahneden inerek hayranlarının yanına giden Orhan Ölmez, kendisini tekerlekli sandalyelerinde izleyen üç hayranını da ihmal etmeyerek onları öperek hem sevgilerini iletti, hem de onlara moral verdi. 
           
-32 ARAÇLIK KORTEJ SİNCAN’DAN GEÇTİ -Ankara Shopping Fest kapsamında Etimesgut girişi, Turgut Özal Köprüsü’nden yola çıkan King Kong, Taş Devri,  Nasrettin Hoca, Ejderhalar,  Ankara Kedisi Misket ve çeşitli masal kahramanların yer aldığı 32 araçlık festival korteji, Sincan Lale Meydanı’na gelerek Sincanlılara festival keyfi yaşattı.
Ankara’da Alışveriş Festivali rüzgarı geceleri de bir başka güzel esiyor. Gündüz büyük indirimlerle alışverişin tadını çıkaran Başkentliler, geceleri de yorgunluklarını eğlencenin doyasıya yaşandığı konserler ile çıkarıyor.
Drum Cat, Basketbol Şov, İp ve Halkalarla Dans Şov ile başlayan konser programı, havai fişek gösterisi ve Rus Ateş Şovunun büyüleyici görüntüleri eşliğinde son buldu.