Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

SAAT 04.30...

Başkan Gökçek’in Gece Mesaisi

14 Şubat 2013 Perşembe 00:00
SAAT 04.30...

Başkan Gökçek’in Gece Mesaisi

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Sabahın İlk Işıklarına Kadar Bürokratlarıyla Projeler Üzerinde Çalışıyor

gece-mesai_400_14022013.jpg

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in yeni ve devam eden projeler üzerinde yürüttüğü çalışmalar sabahın ilk ışıklarına kadar sürüyor. Başkan Gökçek, Twitter hesabı üzerinden gece mesaisini belgeleyen bir fotoğraf da paylaşarak, “Ankara için heyecanla gönüllü fedakarlık yapan bu arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Onların bu davranışları umarım ki tüm çalışanlara örnek olur” dedi.

Başkan Gökçek, dün erken saatlerde başladığı mesaiyi gece geç saatlere kadar sürdürdü. Güne, “Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nde yaptığı açılış konuşması ile başlayan Başkan Gökçek, daha sonra çeşitli heyetleri kabul etti ve Büyükşehir Belediyesi’nin dev projeleri ile ilgili mesai başladı.

Belediye bürokratları ile projeler üzerinde çalışmalar yürüten Başkan Gökçek, sosyal paylaşım ağı twitterda yoğun mesaisini şöyle duyurdu:

“Kahve molası vermiştim. Ben çalışmaya gidiyorum. İnanın bekleyen 3 grup var. İnanmayan belediyeye gelip dışarıdan yanan ışıkları kontrol edebilir.”

Başkan Gökçek, sabahın ilk ışıklarının göründüğü saatlerde ise hala ayakta olduğunu ve çalıştığını ise şu tweetler ile duyurdu:

Saat 04.30'a kadar belediyede mesai arkadaşlarımla çalıştım. Fen İşlerindeki genç arkadaşlarımla AOÇ ve Tema Park konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu saate kadar hiçbir mecburiyetleri olmadığı halde Ankara için heyecanla gönüllü fedakarlık yapan bu arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Onların bu davranışları umarım ki tüm çalışanlara örnek olur.”

   Başkan Gökçek, mesaiye ilişkin bir de fotoğrafı da “Bu geceyi belgeleyelim dedik:)” tweeti ile yayınladı.

   Fotoğrafta, Başkan Gökçek ile birlikte, Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hacı Bekir Ünüver, Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar ile Fen İşleri Etüt Proje Şubesi çalışanları yer alıyor.