Resim Yarışması

TÜRÜ

Resim Yarışması.

AMACI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olması münasebetiyle günün anlam ve önemime yakışır özellikte geçlerimizin kendisini ifade edebilmesini ve evde kaldıkları süre içindeki zamanlarını daha iyi değerlendirmelerine fırsat vermek.

KAPSAMI

İÇERİK

“19 MAYIS ATATÜRKÜ ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI” temalı olmalıdır.

KATILIM KOŞULLARI

1. Öğrenciler birer eserle yarışmaya katılabileceklerdir.

2. Resimler ölçüleri 35x50 cm ölçülerinde standart resim kâğıdına veya tuvale yapılacaktır.

3. Suluboya,kuru boya, guaj boya, pastel boya, yağlı boya kullanılabilecektir.

4. Eser 26 Mayıs  2020  tarihinde saat 24:00’a kadar [email protected] e-posta adresi üzerinden fotoğrafı çekilerek gönderilecek olup belirtilen tarih ve saatten sonra gelen mailler kabul edilmeyecektir.

5. Katılımcıların iletişim bilgileri (ad, soyad, telefon adres) ve kimliklerinin ön yüzü Tek fotoğrafta yer alacaktır.( Eser ayrı bir sayfada olacaktır) Elden başvuralar kabul edilmeyecektir.

5. Eserlerin ön sayfasına kesinlikle yazı yazılmayacaktır.

6. Eserlerin daha önce herhangi bir yarışmaya katılmamış ve herhangi bir yerde yayınlanmamış olması gerekmektedir.

7. Yarışmaya katılan eserler Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli alanlarda değerlendirildiğinde ayrıca telif ücreti ödenmeyecektir.

8. Ödül kazanan ve Seçici Kurul tarafından sergilenmeye değer görülen eserler Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından uygun görülen yerlerde sergilenebilecektir.

9- Yarışmaya, Ankara ili sınırları içerisinde ikamet eden lise seviyesindeki gençler başvurabilir.

DEĞERLENDİRME ŞEKLİ

Değerlendirme Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığınca oluşturulacak Seçici Kurul tarafından gerçekleştirilecek ve birinci, ikinci, üçüncü eserler seçilecektir.

ÖDÜLLENDİRME

Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödül verilecektir.

ÖDÜL TÖRENİ

28 Mayıs 2020 tarihinde ödüller dağıtılacaktır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KÜLTÜR SOSYAL İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI