16 Ocak 2014 Perşembe 10:44
PURSAKLAR HANIMLAR LOKALİ'NDE HEM EĞLENCE HEM EĞİTİM

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PURSAKLAR HANIM LOKALİ ÜYELERİNİN DÜZENLEDİĞİ EĞLENCE PROGRAMINDA
KONUŞAN NEVİN GÖKÇEK:
“ÇOCUĞUNUZU DAİMA TAKİP EDİN. ZARARLI ALIŞKANLIKLARA KAPILMALARINA İZİN VERMEYİN”

pursaklar_hnllklr.jpgBüyükşehir Belediyesi Pursaklar Hanım Lokali üyelerinin düzenlediği eğlence programında Başkan Gökçek’in eşi ve SOS Onursal Başkanı Nevin Gökçek, hanımları uyararak, “Tüm ailelerin çocuklarına göz kulak olmaları gerekiyor. Çocuğunuzu daima takip edin. Zararlı alışkanlıklara kapılmalarına izin vermeyin. Arkadaşlarına veya onların ailelerine güvenerek çocuğunuzu sakın gözetimden kaçırmayın“ dedi.
Ekonomik sıkıntı yaşayan ailelere, engellilere, çocuklara ve yaşlılara büyük maddi ve manevi destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek de eğlence programının konuğu oldu.
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Pursaklar Hanım Lokali üyelerinin düzenlediği eğlence programına misafir olan Nevin Gökçek, üyelerin coşkusuna ortak olurken, yaptığı konuşmada bizzat gözlemlediği aile dramlarından söz ederek, sosyal problemlere değindi. Nevin Gökçek, şunları söyledi:
“Ailenin yükü kadında, çocuklar ise itina göstermemiz gereken geleceğimiz. Okullarda, mahallelerde özellikle zor durumda olan ailelerin çocukları seçilerek kötü yollara sürükleniyor, kullanılıyor. Tüm ailelerin çocuklarına göz kulak olmaları gerekiyor. Çocuğunuzu daima takip edin. Zararlı alışkanlıklara kapılmalarına izin vermeyin. Arkadaşlarına veya onların ailelerine güvenerek çocuğunuzu sakın gözetimden kaçırmayın.”
Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü projeler arasında yer alan Hanımlar Lokali, BELMEK gibi hanımların katıldığı faaliyetlerin önemine değinen Nevin Gökçek, buralarda gerçekleştirilen meşgalelerin yanı sıra kurulan ilişkilerle de hanımların dostluklar edindiklerini, arkadaşlıklar kurduklarını anlattı.