PLANET HANIMLAR LOKALİ'NİN "2014'E MERHABA ÇAYI" ETKİNLİĞİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Planet Hanımlar Lokali tarafından, “2014’e Merhaba Çayı” etkinliği düzenlendi. Planet Aile Yaşam Merkezi’nde düzenlenen eğlence programına; Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek de katıldı.

14 Ocak 2014 Salı 11:06
PLANET HANIMLAR LOKALİ'NİN "2014'E MERHABA ÇAYI" ETKİNLİĞİ

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PLANET HANIMLAR LOKALİ’NİN DÜZENLEDİĞİ ETKİNLİĞE, BAŞKAN MELİH GÖKÇEK’İN EŞİ NEVİN GÖKÇEK KATILDI

hnm_lok.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi Planet Hanımlar Lokali tarafından, “2014’e Merhaba Çayı” etkinliği düzenlendi.
Hanım Lokalleri üyelerinin tanışmasına yönelik düzenlenen etkinlikte, Sanatçı Ezgi ve Muzaffer Türk Halk Müziği ve fantezi müziklerden örnekler sunarak, hanımları coşturdu. Kreş öğrencilerinin gösterileri ve spor hocaları tarafından düzenlenen dans gösterisi de ilgiyle izlendi.
Nevin Gökçek, gösterilerin ardından yaptığı konuşmada, öğretmenlere teşekkür ederek, Başkentli hanımları hanım lokallerinin etkinliklerine katılmaya davet etti.
Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen BELMEK kurslarından da söz eden Nevin Gökçek, burada hanımların meslek öğrendiklerini ve yararlı işler yaptıklarını anlattı.
Gösteriler sonunda Nevin Gökçek, minik öğrencilere oyuncak bebek hediye ederken, Nevin Gökçek’e de hanım lokali üyeleri tarafından çiçek verildi.