PLANET AİLE YAŞAM MERKEZİ ÇİÇEK AÇTI

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Başkentlilerin hizmetine sunulan Aile Yaşam Merkezleri, birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapmayı sürdürüyor.

14 Kasım 2014 Cuma 13:10
PLANET AİLE YAŞAM MERKEZİ ÇİÇEK AÇTI

-TÜRKİYE ÇİÇEKÇİLER FEDERASYONU PLANET AİLE YAŞAM MERKEZİ ÜYELERİNE ÇİÇEK TANZİM SANATININ İNCELİKLERİNİ ÖĞRETTİ

-PLANET AİLE YAŞAM MERKEZİ’NDE GERÇEKLEŞEN VE RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLAN ETKİNLİĞE ÇOCUK KULÜBÜ, GENÇLİK MERKEZİ, ENGELLİLER LOKALİ VE YAŞLILAR LOKALİ ÜYELERİ KATILDI

Planet Aile Yaşam Merkezi ÇiçekGenç yaşlı yüzlerce Başkentliyi bir araya getirerek ortak noktada buluşturan, 8 farklı Aile Yaşam Merkezi’nden biri olan Planet Aile Yaşam Merkezi’nde geziler, uçurtma şenliği, yemekli eğlence gibi düzenlenen çeşit çeşit aktivitelere bir yenisi daha eklendi.

Türkiye Çiçekçiler Federasyonu ile ortaklaşa düzenlenen etkinlik kapsamında Merkez üyelerine çiçek tanzim sanatının incelikleri öğretildi.

Türkiye Çiçekçiler Federasyonu Başkanı Muharrem Çağlar’ın da hazır bulunduğu etkinlikte, çiçek sanatının ustaları, bir yandan mis kokulu çiçekler hakkında bilgi verirken bir yandan da birbirinden renkli ve zarif çiçekleri tanzim ederek, maharetlerini görsel bir şölene dönüştürdüler.

Aile Yaşam Merkezleri içinde ilk defa gerçekleştirilen ve renkli görüntülere sahne olan etkinliğe; Çocuk Kulübü, Gençlik Merkezi, Engelliler ve Yaşlılar Lokali üyeleri katıldı. Çiçeklerin tanzimi Planet Aile Yaşam Merkezi üyelerine uygulamalı olarak gösterildi.

Üyeler yaptıkları tanzimlerini gerçekleştirdikleri çiçekleri sevdiklerine vereceklerini dile getirirken, etkinlikten büyük keyif alıp çiçeklerin dünyasına ilişkin bir çok bilgiyi de öğrendiklerini söylediler.

Yaklaşık 3 saat süren etkinliğin ardından, Muharrem ayı olması sebebiyle Ankara Çiçekçiler Derneği tarafından katılımcılara aşure ikramı yapıldı.