PASTIRMA YAZININ UZAMASI, ANKARALILARA YARADI

Sonbaharın son günlerinin yaşandığı bu günlerde, pastırma sıcaklarının uzamasını da fırsat bilen Ankaralılar, Büyükşehir Belediyesi rekreasyon alanları, mesire alanları ve parkları doldurdu.

23 Kasım 2015 Pazartesi 10:20

-GÜNEŞLİ GEÇEN GÜNLERİ ANKARALILAR PARKLARDA DEĞERLENDİRİYOR

Dört mevsim ayrı bir renk ve güzellikle konuklarını karşılayan parklar ve eğlence alanları, havaların soğumasıyla birlikte sarararak dökülen yapraklar arasında Başkentliler, aileleri ve arkadaşlarıyla bir araya gelerek huzurlu bir hafta sonu geçirdiler. Sararan yapraklar arasında yaşanan mutluluklar, çekilen fotoğraflarda ölümsüzleşti.
Her yaştan insanın rahatça eğlenip dinlenme imkanının sunulduğu Büyükşehir Belediyesi park ve bahçelerinde, Mavi Göl’de balık tutanları, Göksu Parkı’nda ağaçların oluşturduğu koridorlarda yürüyen çiftleri ve önlerindeki bisikletli ve patenli çocukları, Mogan Park’taki sazlıklar arasında gün batımını izleyerek sohbet eden grupları sıkça görmek mümkün.