NUMARATAJ YENİ HİZMET BİNASI'NDA

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Numarataj Şube Müdürlüğü, Büyükşehir’in Yeni Hizmet Binasında Hizmet Vermeye Başladı

18 Haziran 2013 Salı 00:00

KUB_4924.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Numarataj Şube Müdürlüğü Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasında hizmet vermeye başladı.

Numarataj Şube Müdürlüğü artık Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin diğer birimleri ile birlikte Hipodrom Caddesi üzerinde bulunan Hizmet Binası A blokta (Halkla İlişkiler) vatandaşa hizmet vermeye devam edecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, numarataj şube müdürlüğünün yeni hizmet binasında vatandaşlara daha kaliteli, hızlı ve iyi hizmet vermek için taşındığını belirtti.

Vedat Üçpınar, numarataj ile ilgili bütün işlemlerin yeni hizmet binasında yapılacağını, vatandaşların tüm numarataj işlemleri için Ankara Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası A Blok’da bulunan şube müdürlüğüne başvurmaları gerektiğini söyledi.

Numarataj Şube Müdürlüğünün yeni adresi Hipodrom Cad. No: 5 A blok Zemin Kat (Halkla İlişkiler) olurken vatandaşların irtibat için 507 30 40 numaralı telefonu ve 507 30 43 numaralı faksı kullanabileceğini belirten Üçpınar, ayrıca;  [email protected]  mail adresini kullanarak ve Mavi Masaya başvurarak sorunlarını iletebilecekleri bilgisini verdi.