MOSKOVA BELEDİYE HEYETİ BİLGİ İŞLEM PROJELERİ HAKKINDA BİLGİ ALDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, davetlisi olarak Ankara’da bulunan Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin ve beraberindeki heyet, belediyemize ait Bilgi İşlem Projeleri hakkında bilgi almak için Bilgi İşlem Daire başkanlığını ziyaret etti.

17 Nisan 2015 Cuma 09:35
MOSKOVA BELEDİYE HEYETİ BİLGİ İŞLEM PROJELERİ HAKKINDA BİLGİ ALDI

MOSKOVA BELEDİYE HEYETİ BİLGİ İŞLEM PROJELERİ HAKKINDA BİLGİ ALDI…

Moskova HeyetiAnkara ve Moskova arasındaki ikili ilişkileri güçlendirmek ve iki şehir arasındaki ekonomik ve kültürel ilişkilerin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla Moskova Belediye Başkanı Sergey SOBYANIN ve beraberindeki heyet Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih GÖKÇEK’e bir ziyaret gerçekleştirmişlerdir.

Bu ziyaret vesilesiyle Heyette yer alan Moskova şehri Bilgi İşlem ve Elektronik Belediyecilik alanından sorumlu Moskova Belediye Başkanı Yardımcısı ve aynı zamanda Özel Kalem Müdürü olan Anastasia RAKOVA, Ankara Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, Ego Genel Müdürlüğü ve ASKİ Bilgi İşlem Dairesi Başkanları ile bir toplantı gerçekleştirmiş ve her iki şehirdeki e-belediyecilik faaliyetleri ile ilgili bilgi ve tecrübe teatisinde bulunmuşlardır.