30 Aralık 2013 Pazartesi 13:27
MEHMET AKİF ERSOY ÜST GEÇİDİ YENİDEN TRAFİĞE AÇILDI

-ANADOLU BULVARI MEHMET AKİF ERSOY ÜST GEÇİDİ’NİN BİTİM NOKTASINDAKİ TOPRAK DOLGU BÖLÜMÜNÜN ALTINDAN GEÇEN ANA İSALE HATTINDA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDEKİ SIZINTI NEDENİYLE KAPATILAN ÜST GEÇİT, ÇALIŞMALARIN TAMAMLANMASIYLA YENİDEN TRAFİĞE AÇILDI

KUB_4206.jpg        Yenimahalle Anadolu Bulvarı Mehmet Akif Ersoy üst geçidi, çalışmaların tamamlanmasıyla yeniden trafiğe açıldı.

Anadolu Bulvarı Mehmet Akif Ersoy Üst Geçidi, geçtiğimiz günlerde köprünün bitim noktasındaki toprak dolgu bölümünün altından geçen 2 metre 20 santim çapındaki ana isale hattının sızıntı yapması nedeniyle çalışmaların gerçekleştirilebilmesi için trafiğe kapatılmıştı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, ASKİ ekiplerinin arıza yapan boruya müdahalesinin ardından köprünün bitim noktasında yolda açılan toprak dolgu bölümünün tamir edildiğini, yolun asfaltlanarak yeniden trafiğe açıldığını bildirdiler.